Liga 1

CSM Poli Iasi debuteaza in campionat cu o noua denumire si o cota de 2 la victorie

Etapa a 2-a din Liga 1 incepe vineri seara la Iasi cu un meci intre CSM Poli Iasi, echipa eliminata in turul 2 al Europa League de Hajduk Split, si Gaz Metan Medias, formatie nou-promovata in primul esalon.

Fortuna: Pariuri CSM Poli Iasi-Gaz Metan (vezi aici toate cotele)

1

X

2

2,00

3,20

4,00

Va fi a cincea intalnire in Liga 1 intre cele doua formatii, pana acum iesenii obtinand doua victorii si o remiza care dateaza din 2014.

Cea mai recenta intalnire a avut loc pe 28 februarie 2015, CSMS Poli Iasi - Gaz Metan Medias 1-0 (Golubovic). Ieseni au avut o serie impresionanta de rezultate pozitive dupa acel succes.

Singura victorie a mediesenilor in meciurile cu CSMS Iasi a avut loc in primavara anului 2013, un 2-0 chiar in Copou, prin golurile lui Eric de Oliveira si Alex Muntean.

La nivel de antrenori, italianul Nicolo Napoli este neinvins in duelurile cu omologul sau de pe banca mediesenilor, Cristi Pustai. Cei doi s-au confruntat de patru ori, iar Napoli a castigat de trei ori, iar o partida s-a incheiat la egalitate. Din cele trei victorii doar una l-a avut pe Napoli pe banca celor din Iasi, restul fiind pe cand antrena FC Universitatea Craiova.



CSM Poli Iasi debuteaza in campionat cu o noua denumire si o cota de 2 la victorie