Liga 1

CSM Poli Iasi castiga la Botosani un meci cu patru eliminati

Meci nebun la Botosani unde rivalitatea locala dintre cele doua reprezentante ale Moldovei s-a simtit din plin. CSM Poli Iasi a castigat, cu 3-1, dupa ce a jucat mai bine de o repriza in dubla superioritate numerica.

Gazdele au controlat minutele de inceput ale jocului si Roman l-a testat in doua randuri pe portarul Grahovac cu suturi din afara careului.

Contrar cursului jocului, in minutul 24, oaspetii au deschis scorul prin Bole, jucator care a transformat in gol o lovitura libera din marginea careului.

Doua rosii in patru minute

Echilibrul numeric s-a rupt in minutul 36, dupa ce Miron a luat al doilea galben pentru un fault in propriul careu, faza care a dus la acordarea unui penalty transformat de Cristea.

Cei de la Botosani au cedat nervos si Golofca se vedea eliminat cu rosu direct pentru un fault asupra lui Sato in marginea terenului.

Dupa pauza, in minutul 61, Bole reusea dubla din pasa lui Cristea si ducea scorul la un neverosimil  3-0 pentru CSM Poli Iasi.

Gafa lui Grahovac si alte doua eliminari

In minutul 71 gazdele au redus din diferenta prin Burca, jucator care a trimis peste zid dintr-o lovitura libera si Grahovac a intervenit cu stangacie. Un gol care i se poate imputa portarului oaspetilor.

Finalul a fost unul nebun de partida, echilibrul numeric fiind restabilit in prelungiri dupa eliminarile lui Frasinescu si Ciucur de la oaspeti.



CSM Poli Iasi castiga la Botosani un meci cu patru eliminati