Liga 1

CS Universitatea Craiova da lovitura si castiga pe terenul campioanei Astra Giurgiu

Echipa CS Universitatea Craiova a castigat, sambata seara, in deplasare cu Astra Giurgiu, scor 2-1, si accentueaza criza in care se afla Astra Giurgiu in acest debut de sezon.

Nuno Rocha a deschis scorul in minutul 17 cu un sut din interiorul careului, dupa o patrundere in viteza pe langa Oros. O finalizare care nu i-a lasat prea multe optiuni portarului Lung.

Craiova si-a pierdut principalul om de gol in minutul 28, cand Andrei Ivan a iesit accidentat si i-a lasat locul in teren unui alt tanar de 18 ani, Stefan Vladoiu.

Inca neintrat bine in joc, Vladoiu a fost depasit cu usurinta de Williams De Amorim in minutul 30 si acesta i-a asezat mingea pe cap lui Daniel Niculae.

Mazarache a readus Universitatea Craiova in avantaj la ultima faza a primei reprize cu o lovitura de cap din fata portii. Zlatinsky a patruns pe stanga si a centrat in careu pentru reluarea lui Popov. Acesta a lovit nefericit mingea in pamant si de acolo a ajuns cu sansa la Mazarache. Acesta se afla la a doua etapa la rand in care marcheaza.

Astra a avut o buna sansa de egalare in minutul 54, dar Fabricio a sutat in zidul oltenilor de pe linia careului de 16 metri.

Craiova a ramas echipa mai periculoasa si Lung l-a blocat in extremis pe Baluta in minutul 56, pentru ca Mazarache si Nuno Rocha sa rateze incredibil pana la final in situatii de unu contra unu.



CS Universitatea Craiova da lovitura si castiga pe terenul campioanei Astra Giurgiu