Liga 1

CS Universitatea Craiova castiga cu Voluntari la ultima faza a meciului

Victorie cu 1-0 obtinuta de CS Universitatea Craiova, miercuri dupa-amiaza, in deplasare cu FC Voluntari in etapa a 9-a din Liga 1.

Un succes adus in prelungiri, la ultima faza a meciului, de Andrei Ivan in urma unei lovituri de la coltul terenului.

Portarul Bornescu a scapat mingea din maini, Popov a incercat sa reia spre poarta, mingea a ajuns cu sansa la Ivan si acesta a impins-o in poarta.

Craiova dominase meciul si avusese numeroase ocazii de a marca printre care si trei bare, insa mingea a refuzat sa intre in poarta.

Inca din debut oltenii au pus presiune la poarta adversa si in minutul 3 Nuno Rocha lua pentru prima data la tinta bara portii celor de la Voluntari.

Doua minute mai tarziu acelasi Bornescu respingea sutul lui Ivan din afara careului, iar pe urmarire Bancu nu a prins cadrul portii.

Titularizat in premiera, brazilianul Gustavo a sutat si el in bara la jumatatea reprizei, mingea a ajuns la Nuno Rochar, insa reluarea acestuia in poarta a fost invalidata pentru un offside.

Jocul a mai scazut in intensitat in partea secunda, iar cea mai mare ocazie a apartinut tot oaspetilor in minutul 70. Rocha a trimis in forta si mingea a intalnit din nou bara.

In cele din urma Craiova a marcat golul victoriei in al cincilea minut de prelungiri, in conditiile in care initial de la margine se acordasera doar patru.

sursa foto: csuc.ro



CS Universitatea Craiova castiga cu Voluntari la ultima faza a meciului