Liga 1

Cristiano Bergodi ramane fara victorie dupa ce a preluat-o pe ASA Tg.Mures

A doua remiza la rand pentru vicecampioana Romaniei ASA Tg.Mures, echipa pregatita de italianul Cristiano Bergodi remizand in deplasare, in etapa a 13-a, cu FC Botosani.

Muresenii au deschis scorul prin Ivan Gonzalez in urma unei faze de la coltul terenului in minutul 24.
 
Pablo Brandan a centrat balonul in sase metri si fundasul Ivan Gonzalez a marcat primul sau gol in acest sezon de Liga 1 cu o lovitura de cap bine plasata la coltul lung.
 
Fara a fi foarte curajosi in faza ofensiva, botosenenii s-au vazut obligati in partea secunda sa atace mai mult si Bordeianu a ratat in minutul 52 o buna sansa de gol in urma unui corner. Balonul a fost scos pe jos in marginea careului si Bordeianu a ratat complet executia trimitand mult peste poarta.
 
Cinci minute mai tarziu Ivan Gonzalez a avut pe cap golul doi al muresenilor, dar a ratat tinta tot in urma unei lovituri de la coltul terenului.
 
Minutul 74 a adus egalarea pentru echipa lui Cristi Pustai prin Attila Hadnagy. Totul a pornit de la o recuparare din zona de la centrul terenului, iar Hadnagy a finalizat cu un sut din marginea careului mic.
 
Cu sase minute inaintea finalului portarul bulgar al gazdelor, Iliev, a blocat in extremis balonul de la picioarele lui Axente, acesta fiind pus in pozitie de finalizare de Manolov, bulgarul celor de la ASA.
 
O remiza care o pastreaza pe ASA la limita locurilor de playoff, pe sase, in timp ce Botosani ramane cu o singura victorie in turul de campionat si este pe 12, cu doar 9 puncte.



Cristiano Bergodi ramane fara victorie dupa ce a preluat-o pe ASA Tg.Mures