Liga 1

Cristi Pustai, noul antrenor de la ASA Tg.Mures

Echipa ASA Tg.Mures are incepand de marti un nou antrenor in persoana lui Cristi Pustai, fost la Gaz Metan Medias si Pandurii.

"Noul antrenor principal al echipei ASA Targu-Mures este Cristian Pustai. El va conduce in aceasta dupa-amiaza antrenamentul formatiei, la baza de pregatire de la Academia de Sport. Noul antrenor principal al echipei noastre va fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa, in zilele urmatoare, premergatoare partidei cu CFR Cluj", se mentioneaza pe site-ul gruparii ardelene.

Cristian Pustai a declarat ca isi doreste ca ASA Targu Mures sa aiba acelasi parcurs si in cele opt etape ramase pana la finalul turului Ligii I.

"Am ales Targu Mures pentru ca aici eu ma simt ca acasa, de la Medias fiind 45 de minute de mers cu masina. Despre echipa si despre obiective ma voi pronunta putin mai incolo. Pana acum au avut un parcurs foarte bun. Trebuie sa-i multumesc lui Adi Falub, pentru munca sa, impreuna cu echipa au facut 15 puncte. Sa speram ca si in cele 8 etape ramase din tur, in care vom intalni echipe din prima parte a clasamentului, vom mentine acelasi parcurs bun", a mai afirmat tehnicianul.



Cristi Pustai, noul antrenor de la ASA Tg.Mures