Liga 1

Cristescu aduce a doua victorie a sezonului pentru Concordia

Marian Cristescu a reusit o dubla in meciul castigat de Concordia Chiajna, scor 2-1, pe teren propriu in fata celor de la CFR Cluj, luni seara, in epilogul etapei a 8-a din Liga 1.

Inceputul meciului a apartinut in totalitate oaspetilor, echipa lui Francisc Dican cautand primul succes in deplasare in acest sezon.

Trei ocazii pentru CFR Cluj in primele zece minute dupa tot atatea cornere. Mai intai Matache a scos sutul lui Cristian Lopez, pentru ca acelasi jucator sa trimita pe langa poarta dintr-o pozitie buna doua minute mai tarziu.

Suita de ocazii a celor de la CFR l-a avut in prim plan pe Muresan, al carui sut din interiorul careul a intalnit transversala portii lui Matache.

Dupa acest iures ofensiv al ardelenilor a venit si prima ocazie a CFR-ului in minutul 10. Purece a centrat de pe stanga si Cristescu a reluat cu capul putin peste poarta.

Cristescu avea sa deschida scorul in minutul 19 cu o executie foarte frumoasa. A fost o pasa lunga in careu a lui Pena, iar Cristescu a preluat cu dreptul si a finalizat cu exteriorul aceluias picior la vinclu.

CFR Cluj a presat mai mult in partea secunda si in cele din urma a reusit egalarea prin Beleck in minutul 74. Atacantul oaspetilor a plecat excelent de la limita offside-ului la pasa lui Voiculet, l-a scos din dispozitiv pe Sarghi cu o fenta din corp si a marcat cu sut la coltul scurt.

La cinci mintue de la golul egalizator cei de la CFR Cluj au ramas in inferioritate numerica, Tinc primind al doilea galben pentru un fault asupra lui Pena.

Mai mult decat atat, Purece a obtinut lovitura de la 11 metri pentru Concordia in minutul 83 dupa o interventie a lui Tiago Lopes.

Cristescu a executat de la punctul cu var, insa Marc a anticipat bine si a respins balonul in corner.

Gazdele s-au aruncat in atac si acelasi Cristescu a marcat golul victoriei in minutul 89 cu un sut din interiorul careului.

A doua victorie a sezonului pentru Concordia Chiajna, echipa care acumuleaza 8 puncte si se afla chiar deasupra celor de la CFR Cluj in clasament.



Cristescu aduce a doua victorie a sezonului pentru Concordia