Liga 1

Craciunescu pune si el tunurile pe Burleanu: "Umbla cu spoieli"

Fostul arbitru international Ion Craciunescu critica in termeni duri noua ierarhie a arbitrilor romani propusa de Comisia Centrala a Arbitrilor, lista in care Istvan Kovacs ocupa pozitia a doua dupa gafele monumentale de la Targu Mures.

“Acea lista este o mare rusine. Se pare ca cei care au gresit mai mult au iesit in fata. A fost un criteriu. Astfel, Tudor si Balaj, cei care au dus greul in ultimii ani, au ajuns pe in spatele ierarhiei. N-am nicio explicatie, dar lucrurile acestea nu sunt intamplatoare”, a spus Craciunescu la Dolce Sport.

“Presedintele FRF umbla cu niste spoieli si cu acestea nu se poate face performanta sau lucruri competitive. Omul n-are nicio treaba cu fotbalul. Ne-a promis transparenta, ne-a promis...vine insa numai cu niste texte asa”, a mai spus Craciunescu despre Razvan Burleanu.

Craciunescu nu vede cu ochi buni nici numirea lui Kyros Vassaras in fruntea CCA: "El n-a putut sa stea la UEFA, n-a putut sa stea nici in Grecia si l-am luat noi in Romania sa-i dam 8500 de euro pe luna".



Craciunescu pune si el tunurile pe Burleanu: "Umbla cu spoieli"