Liga 1

Concordia Chiajna smulge un punct in prelungiri cu ACS Poli Timisoara

Etapa a 22-a a debutat, vineri seara, cu meciul dintre Concordia Chiajna si ACS Poli Timisoara, partida incheiata la egalitate, scor 2-2.

Banatenii au deschis scorul in minutul 27 prin Elek. Acesta a pacalit jocul la offside al gazdelor, l-a depasit pe portarul Matache si a inscris nestingherit in poarta goala.

Matache s-a evidentiat sapte minute mai tarziu, cand a scos in extremis lovitura de cap a lui Belu din centrarea lui Curtean.

Adrian Falub a mutat la pauza prin introducerea lui Raducanu in teren si atacantul de 19 ani s-a dovedit a fi mutarea inspirata pentru ilfoveni.

Acesta avea sa restabileasca egalitatea in minutul 54 din pasa lui Bucurica la coltul lung, insa entuziasmul gazdelor nu a durat mai mult de trei minute.

Banatenii au revenit la conducere dupa o lovitura libera de partea dreapta. Hernandez a centrat la intalnire si Luchin, scapat din marcaj, a intins piciorul pentru o reluare decisiva in poarta.

Cei de la Chiajna au presat puternic si in prelungiri au restabilit egalitatea prin fostul dinamovist Lazar. Barboianu a centrat de pe stanga, Pena a prelungit cu capul si Lazar nu a facut decat sa impinga mingea in poarta.

Chiar si asa, Concordia Chiajna ramane fara victorie in ultimele 14 meciuri in Liga 1. Nici Timisoara nu sta mai bine, cu o victorie in precedentele 12 partide.

Acesta este primul rezultat de egalitate inregistrat intre Chiajna si Timisoara in Liga 1.



Concordia Chiajna smulge un punct in prelungiri cu ACS Poli Timisoara