Liga 1

Concordia Chiajna si CSMS Iasi termina la egalitate un meci cu doi eliminati

Echipele Concordia Chiajna si CSMS Iasi au remizat, scor 1-1, miercuri seara intr-o partida din etapa a 4-a a playout-ului Ligii 1.

Gazdele de la Chiajna au deschis scorul din lovitura de la 11 metri in minutul 14 prin Obodo. Acesta a transformat langa bara, desi portarul Grahovac ghicise bine coltul.

Un penaltu obtinut de argentinianul Garcia dupa un duel cu Frasinescu. Acesta din urma a primit cartonasul rosu pentru un fault in postura de ultim aparator.

Avantajul gazdelor s-a risipit dupa doar patru minute, Cristea restabilind egalitatea cu o lovitura de cap din interiorul careului advers. Faza la care fundasii centrali de la Chiajna, Odibe si Niasse au fost depasiti cu mare usurinta.

Grahovac a ratat singur cu portarul Balgradean in minutul 23 sansa de 2-1 pentru CSMS Iasi.

Echilibrul numeric a fost restabilit in minutul 60. Intrat de doar patru minute pe teren, ucraineanul Milevsky a fost trimis la vestiare pentru un fault dur.

Ambele echipe au trecut in final pe langa golul victoriei. Mai intai Cristea a reluat putin pe langa poarta cu capul din centrarea lui Tiganasu, pentru ca Cristescu de la gazde sa suteze in transversala in chiar minutul 90.



Concordia Chiajna si CSMS Iasi termina la egalitate un meci cu doi eliminati