Liga 1

Concordia Chiajna si CSM Poli Iasi deschid etapa a 6-a cu o remiza fara goluri

Etapa a 6-a a debutat, vineri dupa-amiaza, cu meciul Concordia Chiajna-CSM Poli Iasi, o partida in care ocaziile de gol au fost putine si, in consecinta, rezultatul final pe masura, 0-0.

In prima repriza ocaziile de gol au putut fi numarate pe degetele de la o mana cu indulgenta. Pena a reluat dintr-o bucata in bratele lui Grahovac in minutul 6, pentru ca 20 de minute mai tarziu acelasi portar al oaspetilor sa iasa decisiv in intampinarea lui Gradinaru.

Albu a reluat peste poarta in acelasi minut 26, iar in finalul primei reprize oaspetii au amenintat buturile aparate de Balgradean cu un sut al lui Cristea direct din lovitura libera.

Meciul a fost ceva mai animat in partea secunda. Sansa de gol irosita de oaspeti prin Cristea la patru minute dupa pauza. Intrat in careu, atacantul iesean a sutat peste poarta.

Balgradean s-a opus in minutul 72 celei mai mari ocazii a oaspetilor la sutul lui Stefanescu din afara careului, pentru ca la cealalta poarta Grahovac sa respinga cu o mana in lateral lovitura de cap a lui Pena.



Concordia Chiajna si CSM Poli Iasi deschid etapa a 6-a cu o remiza fara goluri