Liga 1

Concordia Chiajna rateaza de la 11 metri victoria cu FC Botosani

La doar trei zile distanta de la confruntarea directa din optimile Cupei Ligii, Concordia Chiajna si FC Botosani s-au infruntat in campionat, sambata seara, in deschiderea etapei a 10-a din Liga 1.

Daca in Cupa Ligii ilfovenii s-au impus detasat, cu 3-0, Concordia Chiajna si Botosani au remizat in campionat, scor 0-0.

Concordia Chiajna a ratat victoria in partea secunda, cand Silviu Pana a ratat o lovitura de la 11 metri obtinuta de fostul dinamovist Valentin Lazar in duel cu Plamada.

Mingea sutata de Pana a intalnit stalpul din stanga al portii aparate de bulgarul Iliev.

Altminteri, meciul de la Chiajna a fost unul fara ocazii de poarta, o inclestare surda intre doua echipe aflate in foame de puncte.

Pentru Cornel Talnar a fost debutul la Concordia Chiajna in campionat, in timp ce pentru Leo Grozavu aceasta ar putea fi ultima prezenta pe banca celor de la Botosani.

Grozavu a primit ultimatum din partea conducerii clubului inaintea acestui meci, iar remiza de la Chiajna ii pune in pericol postul.

Costel Galca, Dorinel Munteanu sau Cristiano Bergodi sunt numele vehiculate pentru inlocuirea lui Grozavu.

Concordia Chiajna: Matache - Barboianu, Mamele, Sirghi, Bucurica - Giurgiu - Serediuc (Gradinaru '80), Purece (Constantinescu '70), Pana, V. Lazar - Pena (Raducanu '65). Antrenor: Cornel Talnar

FC Botosani: Iliev - Dimitrov, Plamada, Cordos, Popovici - Fulop, Cucu, Cabrera (Patache '90) - Batin, D. Roman (Martinus '76), Hadnagy (Brata '59). Antrenor: Leo Grozavu

Cartonase galbene: Barboianu '40, Lazar '42 / Popovici '8, '88, Fulop '34, Dimitrov '72

Cartonas rosu: Popovici '88

Arbitri: Ovidiu Hategan (central) - Octavian Sovre, Sebastian Eugen Gheorghe (asistenti) - Marian Barbu (rezerva)



Concordia Chiajna rateaza de la 11 metri victoria cu FC Botosani