Liga 1

Concordia Chiajna obtine prima victorie a sezonului dupa 3-0 cu Pandurii

Cel putin pentru o etapa antrenorul Marius Baciu are scaunul asigurat la Concordia Chiajna, echipa care a izbutit, joi seara, cea dintai victorie a sezonului in Liga 1.

Un 3-0 categoric pe teren propriu contra celor de la Pandurii Tg.Jiu, o echipa care s-a prezentat extrem de slab pentru o formatie cu pretentii de playoff.

Echilibrul partidei s-a rupt in minutul 70, cand Vasco a trimis neglijent spre propriul portar, iar Constantinescu venit din spate a speculat imediat si l-a invins pe Mingote.

Sapte minute mai tarziu gazdele au lovit din nou, de aceasta data prin purece. Cristescu a centrat la bara a doua dintr-o lovitura libera si Purece a pus capul pentru 2-0.

Tot cu capul avea sa fie marcat si golul de 3-0 dupa o incursiune a lui Bucurica pe stanga pana la limita careului. Mingea trimisa de acesta in sase metri a fost reluata decisiv de Pena, jucator intrat in partea secunda in locul lui Tira.

Acelasi Pena a mai avut o bara in minutul 65 tot dintr-o centrare venita de la Bucurica, ceea ce arata  un automatism bine pus la punct intre cei doi jucatori ai Concordiei.

Roman a ratat cea mai mare ocazie a Pandurilor in minutul 66, cand a scapat singur cu Matache si nu a reusit sa finalizeze, fiind schimbat imediat cu Wellington.

Nici fostul atacant al celor de la Concordia nu a avut mai multa precizie in minutul 72, cand a reluat cu capul extrem de slab in bratele lui Matache.

Prima victorie a celor de la Concordia duc formatia ilfoveana la cota 5 puncte in clasament, in timp ce Pandurii sufera a doua infrangere la scor de neprezentare in acest campionat, dupa 0-3 cu Steaua pe teren propriu.

Concordia Chiajna: Matache - Vagner (Barboianu '74), Sarghi, Tincu, Bucurica - Madeira (Ion '85) - Purece, Cristescu, Giurgiu, Constantinescu - Tara (Pena '61). Antrenor: Marius Baciu.

Pandurii Targu Jiu: Mingote - Ungurusan, Sandru, Vasco, Grecu - Droppa (Nistor '73), Mrzljak - Ciucur, Radut, Nicoara (Hora '58) - Roman (Welington '66). Antrenor: Edward Iordanescu.

Cartonase galbene: Bucurica '16, Sarghi '34, Vagner '35, Cristescu '40 / Roman '29, Nistor '88, Ungurusan '90+3.

Arbitri: Andrei Chivulete (central) - Bogdan Velicu, Andrei Constantinescu (asistenti) - Horia Mladinovici (rezerva)



Concordia Chiajna obtine prima victorie a sezonului dupa 3-0 cu Pandurii