Liga 1

Concordia Chiajna obtine o victorie de sase puncte la Iasi

Succes extrem de important pe care Concordia Chiajna l-a reusit, duminica seara, in deplasare cu CSMS Iasi, scor 3-2, in etapa a 11-a din playout-ul Ligii 1.

Un succes in urma caruia gruparea ilfoveana se distanteaza la sase puncte de locul de baraj ocupat in acest moment de FC Voluntari.

Pentru CSMS Iasi acest esec poate cantari decisiv in economia luptei pentru prima pozitia, loc care asigura participarea in viitoarea editie a cupelor europene.

Chiajna a deschis scorul in minutul 34 prin Cristescu, al carui sut din interiorul careului l-a surprins pe portarul Grahovac.

Gazdele au restabilit egalitatea prin Cristea in minutul 61. Bole a pasat pe jos in fata portii si atacantul iesean a trimis cu latul la coltul scurt.

Dupa noua minute Chiajna revenea la conducere in urma reusitei lui Giurgiu. Un sut din 16 metri la prima atingere de balon a acestuia. O executie care l-a lasat fara reactie pe Grahovac.

In prelungirile meciului oaspetii au inscris pentru 3-1 prin Rosu din pasa lui Garcia, iar la faza imediat urmatoare Piccioni a restabilit egalitatea cu un sut peste Balgradean dupa o minge cadou primita de la un adversar.

CSMS Iasi ramane la cota 35 puncte, dar poate fi depasita de CSU Craiova, echipa cu 33 puncte si un meci mai putin disputat.



Concordia Chiajna obtine o victorie de sase puncte la Iasi