Liga 1

Concordia Chiajna castiga la Timisoara si se indeparteaza de zona fierbine a clasamentului

Victorie mare pentru Concordia Chiajna, sambata seara, pe terenul celor de la ACS Poli Timisoara, cu scorul 3-1.

Patru goluri marcate in repriza secunda, dupa o prima parte extrem de anosta cu o singura faza notabila.

Mai precis sutul in bara trimis de Belu in minutul 12, jucator care mai apoi a avut nevoie de interventia ambulantei pentru a fi transportat la spital in urma unei lovituri incasate la cap.

Chiajna a deschis scorul la patru minute dupa pauza prin ucraineanul Artem Milevsky. Acesta a transformat o lovitura de la 11 metri dictata la hentul lui Nimely si a ajuns astfel la cota cinci goluri marcate in acest sezon pentru Concordia.

Timisorenii au restabilit egalitatea in minutul 62 tocmai prin Nimely, jucator care si-a rascumparat eroarea de la golul oaspetilor profitand de iesirea gresita pe o centrare a portarului Balgradean.

Doar sapte minute au ramas la egalitate cele doua echipe, Chiajna modificand din nou tabela. Obodo apare la bara a doua fara marcaj si impinge mingea in poarta goala mingea respinsa de Strauss lasutul lui Giurgiu.

Gazdele au replicat prin Zicu in minutul 80 cu un sut din interiorul careului respins de portarul Balgradean. Prea putin pentru a restabili egalitatea.

In loc de 2-2 s-a facut 1-3 cu sase minute inaintea finalului. Oaspetii au avut o lovitura libera executata de Cristescu, mingea a fost reluata mai intai in bara de Obodo si din revenire a fost trimisa in poarta de Odibe cu capul in poarta.

Cu acest succes Concordia Chiajna ajunge la cota 24 de puncte si ocupa locul patru in playout, in timp ce Timisoara ramane pe locul retrogradabil, cu 19 puncte, la cinci puncte de salvare.



Concordia Chiajna castiga la Timisoara si se indeparteaza de zona fierbine a clasamentului