Liga 1

Clubul Pandurii lamureste situatia atacantului Mihai Roman

Dorit de Steaua pentru intarirea liniei ofensive, atacantul Mihai Roman la Pandurii Tg.Jiu cel putin pana in vara, anunta clubul gorjean pe site-ul oficial, joi, in prima zi a Anului Nou.

"Stiu ca Mihai Roman este monitorizat de Steaua si e un lucru bun pentru un jucator tanar care a venit in vara la Targu Jiu. Ma bucur pentru Mihai, el este si un exemplu pentru jucatorii tineri care, eu zic ca sunt jucatori cu potential, jucatori care pot sa fie in viitor curtati si ei de alte echipe. Dar Roman, acum marcand opt goluri si fiind convocat si la echipa nationala, e normal sa fie curtat de o echipa precum Steaua", a declarat Eugen Pirvulescu, presedintele clubului Pandurii.

Acesta a adaugat si conditiile in care Roman va pleca de la Pandurii.

"Mihai Roman poate pleca cu o singura conditie, la fel cum am procedat si cu ceilalti jucatori care au plecat la Steaua, daca va fi sa fie Steaua. La fel cum s-a procedat cu Pintilii, Matei sau Chiriches, daca totul va fi ok, probabil o sa semnam pentru transferul jucatorului, dar numai din vara. Pentru ca avem nevoie de un jucator ca Mihai Roman, de un oportunist in fata portii, un jucator care marcheaza constant. Am discutat cu Mihai si el are mare nevoie de Pandurii Targu Jiu. El este constient de acest fapt si ma bucur ca Mihai Roman isi doreste foarte mult sa ramana la Pandurii pana in vara si sa ajute echipa. Si din vara o sa ii uram succes, daca se va realiza acest transfer”, a mai spus Pirvulescu.



Clubul Pandurii lamureste situatia atacantului Mihai Roman