Liga 1

Ciobotariu face haz de necaz

Antrenorul formatiei CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, s-a declarat mahnit ca echipa sa a scapat din nou victoria in prelungiri si a glumit spunand ca ia in calcul varianta disputarii partidelor pentru doar 85 de minute.
"Sunt foarte trist. Nu putem scapa de blestemul minutul 90. Este al doilea joc consecutiv pe teren propriu cand pierdem puncte importante in ultimele faze ale meciului. Cred ca au fost doua reprize diferite. In prima repriza Brasovul ne-a fost superioara, a avut multe ocazii, insa dupa pauza am reusit sa schimbam totul. Din punctul asta de vedere sunt multumit de revenirea din partea secunda, cand echipa a jucat ceea ce trebuia. Din cauza fatidicului minut 90, mai in gluma, mai in serios, m-am gandit sa cer ca meciurile noastre sa se joace pana in minutul 85. Cred ca la acest meci am avut un mare ghinion. Sper sa ne revansam si sa castigam etapa viitoare la Pitesti", a spus Liviu Ciobotariu.

De partea cealalta, antrenorul secund al brasovenilor, Daniel Isaila, considera ca echipa de sub Tampa merita sa obtina toate cele trei puncte.

"Rezultatul este unul injust, pentru ca noi am fost echipa care a controlat jocul. Am avut 5-6 ocazii de gol in prima repriza, dar am ratat foarte mult. In loc sa inchidem jocul, am fost egalati din cauza unor naivitati in aparare si apoi am ajuns sa alergam noi dupa egalare", a afirmat Isaila.

CS Otopeni si FC Brasov au terminat la egalitate, scor 2-2, intr-un meci de infarct din etapa a XXIII-a a Ligii I. Brasovul a deschis scorul, ilfovenii au preluat conducerea, insa s-au vazut egalati, din nou, in prelungiri.

Onlinesport


Ciobotariu face haz de necaz