Liga 1

Ciobotariu despre plecarea de la Vaslui: “Anumite lucruri m-au depasit”

Liviu Ciobotariu s-a despartit, joi, de echipa FC Vaslui dupa ce a invins Steaua chiar in Ghencea, si spune ca problemele financiare au influentat decisiv hotararea sa.

“Mi-a fost greu sa iau aceasta decizie pentru ca m-am atasat foarte mult de grup, de echipa, insa anumite lucruri m-au depasit si situatia devenea complicata. Am realizat lucruri bune impreuna cu echipa, am avut rezultate in aceasta perioada, dar din pacate anumiti factori care nu depindeau de mine m-au facut sa renunt la FC Vaslui”, a spus Ciobotariu la Dolce Sport.

“Nu stiu ce se va intampla in continuare. Pentru mine la FC Vaslui s-a incheiat si din pacate despartirile sunt triste, dar asta este situatia. Nu este usor sa lucrezi cu un grup nemultumit si doar rezultatele ne-au tinut intr-o atmosfera buna”, a adaugat Ciobotariu.

Fostul tehnician spune ca a avut o relatie buna atat cu Adrian Porumboiu, cat si cu Ciprian Damian actualul conducator al clubului si ca nu poate afirma cine este vinovat pentru problemele clubului moldovean.

[news-106448]



Ciobotariu despre plecarea de la Vaslui: “Anumite lucruri m-au depasit”