Liga 1

Chiajna si Botosani termina la egalitate cu ratari uriase pe final

Echipele Concordia Chiajna si FC Botosani au incheiat la egalitate, scor 1-1, in etapa a 10-a din playout, un rezultat care nu ajuta niciuna dintre formatii in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Gazdele de la Chiajna au ratat o mare ocazie in minutul 6 la patrunderea si centrarea lui Feussi in fata portii, fundasul Dimitrov fiind foarte aproape de un autogol.

Deschiderea scorului a venit in minutul 29, cand Cristescu a pasat decisiv pentru Pena si acesta a deviat in poarta lui Iliev.

Un gol care a salvat o repriza extrem de saraca in faze de poarta si care s-a incheiat cu un sut al lui Cabrera pe langa poarta din afara careului gazdelor.

Partea secunda a fost mai animata, iar sub presiunea rezultatului cele doua echipe au iesit mai mult la joc.

Chiajna a amenintat poarta lui Iliev prin Obodo, lovitura de cap in minutul 54, si Bucurica, sut violent pe langa poarta din marginea careului in minutul 61.

Oaspetii au ratat cea mai mare ocazie in minutul 89 prin Carralero. Excelent pus in cursa de Cabrera, jucatorul spaniol a trimis pe langa poarta singur cu Balgradean iesit la intampinare.

Raspunsul gazdelor nu s-a lasat prea mult asteptat, iar Milevsky a trimis in bara dupa o spectaculoasa actiune personala.

In al cincilea si ultimul minut de prelungiri Odibe a fost eliminat pentru proteste si cu greu a fost potolit in drumul spre vestiare.

Un egal care o ajuta pe FC Voluntari, echipa aflata acum la trei puncte in spatele celor de la Chiajna pe locul cinci de baraj.



Chiajna si Botosani termina la egalitate cu ratari uriase pe final