Liga 1

CFR se impune in derby-ul Clujului

Desi a deschis scorul din penalty prin Viorel Dinu, Universitatea Cluj  nu a rezistat în derby-ul cu rivala CFR Cluj. Echipa din Gruia a egalat dupa pauza prin Rui Pedro si a trecut în avantaj prin golul lui Bjelanovic, dupa ce U Cluj a ramas în inferioritate numerica. Meciul a fost LIVE pe onlinesport.ro.

Cu un lot decimat si serioase probleme la nivelul conducerii, U Cluj parea echipa condamnata în duelul cu rivala din Gruia de pe Cluj Arena. Fanii sepcilor rosii n-au renuntat sa creada în sansa favoritilor lor si i-au împins permanent de la spate, aportul publicului facând ca Universitatea sa joace fara presiune.

În minutul 20 Alex dos Santos a centrat în careu, unde mingea l-a lovit în mâna peNuno Diogo, iar arbitrul Bârsan a acordat penalty pentru U Cluj. Viorel Dinu a transformat cu siguranta de la punctul cu var si a deschis scorul pentru gazde, avantaj care s-a pastrat pâna dupa pauza.

Vazând ca jocul elevilor sai nu merge asa cum si-ar fi dorit, Paulo Sergio a scos artileria grea în repriza a doua. Camora, Bastos si Rui Pedro au fost trimisi în teren pentru a revitaliza compartimentul ofensiv al alb-visiniilor, ultima modificare dovedfindu-se a fi cea norocoasa.

Dupa doua ocazii monumentale de egalare, în care Godemeche si apoi Bastos au trimis mingea în bara, CFR a egalat în minutul 70. Rui Pedro a sutat senzational de la peste 20 de metri, mingea a fost deviata si l-a pacalit pe Balauru, care n-a mai putut interveni.

Si cum un rau nu vine niciodata singur, cu un sfert de ora înainte de finalul timpului regulamentar, Universitatea a ramas în inferioritate numerica, dupa ce Plamen Krumov a primit al doilea cartonas galben. N-a trecut mult timp si ceferistii si-au concretizat superioritatea. Bjelanovic a dus pe CFR în avantaj în minutul 80, dupa ce a deviat subtil din careu un sut de la distanta pe jos al lui Camora.

 



CFR se impune in derby-ul Clujului