FCSB

Lacatus despre transferurile Stelei: "Ca in '86"

Fostul antrenor si jucator al Stelei, Marius Lacatus, a vorbit in termeni laudativi despre campania de achizitii a ros-albastrilor, fiind de parere ca se naste o echipa la fel de puternica precum cea care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986.
"Steaua incepe sa adune ce e mai talentat in tara, la fel cum se intampla si inainte de '86, cand s-a format acea echipa puternica. Si atunci, pana s-a format acea echipa, s-au perindat multi jucatori pe la Steaua. Sper ca acum sa redevina Steaua puternica pe plan intern si international", a spus Lacatus la gsptv.

De asemenea, Lacatus este convins ca transferurile din aceasta iarna se vor adapta fara probleme. "La ce jucatori au venit, nu trebuie sa mai discutam calitatile lui Chipciu, Parvulescu sau Chiriches", a mai spus Lacatus.

Lacatus a precizat ca Wesley, fostul sau elev de la FC Vaslui, ar face fata cu brio la Steaua, dar doar daca ar fi folosit al doilea atacant.

"Wesley poate sa fie unul dintre mijlocasii centrali, care sa aduca un plus in faza ofensiva, dar cel mai bine se simte cand joaca al doilea varf. Are o capacitate de efort foarte buna si face faza defensiva", a conchis Lacatus.

Onlinesport


Lacatus despre transferurile Stelei: "Ca in '86"