CFR CLuj

Paszkany vinde si pleaca in Dubai

Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj, este dispus sa-si vanda majoritatea afacerilor din Romania dupa ce a descoperit un nou taram propice investitiilor in Dubai.

"Dubai este noua mea destinatie de business, acolo vad potential si deschidere. Acolo, investitiile in imobiliare sunt lichide, in maxim 30 de zile poti sa iti vinzi proiectul, daca vrei sa investesti in altceva. Alte detalii nu doresc sa dau", a declarat Paszkany intr-un interviu acordat pentru ziardecluj.ro

Patronul echipei CFR Cluj a negat insa zvonurile potrivit carora ar intentiona sa bage bani la echipa Ferencvaros Budapesta.

"Cine vehiculeaza zvonurile astea e un prost. Trebuie sa fii foarte nepregatit sa sustii ca m-ar interesa sa iau o echipa de acolo, in conditiile in care campionatul maghiar este mult mai slab cotat ca cel romanesc, banii din reclama mai putini, perspectivele mai slabe", a mai spus Paszkany.

Paszkany nu a vorbit insa de viitorul sau la CFR Cluj, intr-o zi in care antrenorul Vasile Miriuta ii propunea un nou model de investitie la echipa din Gruia.

[news-105392]



Paszkany vinde si pleaca in Dubai