CFR CLuj

Miriuta regreta venirea la CFR Cluj

Vasile Miriuta a ajuns in iarna la CFR Cluj in rolul unui "salvatore de la patria" pentru echipa ardeleana, dar fostul tehnician de la Ceahlaul nu a reusit sa produca minunea mult asteptata si se afla in continuare in cautarea primului succes in Gruia.

Mai mult decat atat, infrangerea istorica suferita de CFR Cluj pe teren propriu in derby-ul local cu U Cluj i-a zdruncinat si mai mult increderea lui Miriuta, al carui post este din ce in ce mai amenintat.

Dupa ce a sustinut ca echipa are nevoie de un proces masiv de reconstructie, Miriuta schimba discursul si spune ca este dificil de lucrat in conditiile in care mai multor jucatori le expira contractele in vara.

"Nu e usor si sincer, daca stiam de situatia asta inainte sa vin la CFR Cluj, m-as mai fi gandit. Sunt jucatori nemultumiti care nu si-au mai luat banii de mult timp. Nu stiu nici ce vom face cu licenta", a declarat Miriuta la Dolce Sport.

Fostul international maghiar mai are contract cu CFR Cluj pana in 2015, dar in presa locala au aparut zvonuri conform carora Arpad Paszkany ar pregati instalarea lui Cristiano Bergodi la carma formatiei din Gruia.

[news-105683]



Miriuta regreta venirea la CFR Cluj