CFR CLuj

Miriuta propune modelul german la CFR Cluj

Vasile Miriuta a reluat, miercuri, intr-o conferinta de presa, tema reconstructiei din temelii a echipei CFR Cluj, tema pe care a lansat-o dupa infrangerea cu Steaua de sambata seara.

Tehnicianul adus la echipa din Gruia la inceputul acestui an este de parere ca patronul Arpad Paszkany ar trebui sa implementeze modelul german care a readus-o in top pe Borussia Dortmund.

Miriuta propune impunerea unui plafon salarial pentru ca, in opinia sa, se poate face performanta si cu bani putini.

"Patronul ar proceda extraordinar daca ar impune un plafon salarial, pentru ca se poate face performanta si cu bani putini. S-a vazut acest lucru la Dortmund, cand Jurgen Klopp a venit la echipa. Clubul avea o gaura de 40-50 milioane de euro, dar a inceput reconstructia si s-a vazut unde a ajuns", a spus Miriuta.

In alta ordine de idei, tehnicianul celor de la CFR Cluj a adaugat ca nu-si face griji in ceea ce priveste postul sau la echipa.

"Imi fac treaba si nu am ce sa-mi reprosez. Nu mi s-a transmis niciun ultimatum si am avut o intalnire cu sefii mei dupa meciul cu Steaua. Am primit un mesaj pozitiv din partea lor. Mergem inainte", mai comentat Miriuta.



Miriuta propune modelul german la CFR Cluj