CFR CLuj

Iuliu Muresan spune ca Gigi Becali "a apasat toate butoanele"

Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat vineri ca patronul Stelei, Gigi Becali, "a apasat toate butoanele" la derby-ul cu Rapid, transmite corespondentul NewsIn.
"Ce s-a intamplat ieri este regretabil si de-a dreptul trist. Exisita o tendinta in fotbalul romanesc ca unii spectatori sa faca turbulente. Deaconu a luat ieri cea mai grava decizie, una care nu face bine fotbalului romanesc. Eu as fi dat drumul partidei si as fi evacuat suporterii. Oricum, Steaua nu cred ca mai putea intoarce scorul. In aceste conditii, echipa din Ghencea ne poate ajunge. Daca batea Rapidul, eram 90% campioni. Este al treilea meci pe care Steaua il castiga cu ajutorul arbitrului. Gigi a apasat toate butoanele. Becali este genul de om care iti da azi si te toarna peste cativa ani", a declarat Iuliu Muresan vineri, intr-o conferinta de presa.

Oficialul clujenilor a mai fost de parere ca singura pedeapsa care i-ar putea potoli pe suporteri este depunctarea echipelor. "Pentru a evita pe viitor aceste incidente in randul suporterilor, comisiliile Federatiei ar trebui sa treaca la depunctare. Ar fi un semnal de alarma pentru toti suporterii. Normal ar fi sa se dea depunctare si pentru afirmatiile lui Becali si Marian Iancu", a spus Muresan.

Comportamentul suporterilor de la derby-ul din Giulesti a fost blamat si de antrenorul Ioan Andone: "De mult timp ar fi trebuit sa se ia masuri. Din pacate, suporterii romani preiau obiceiurile proaste din Italia. Cautam sa uitam de acest meci, dar toata lumea vorbeste despre asta".

Cat priveste meciul cu Poli Iasi, tehnicianul a fost de parere ca va avea parte de o partida grea, mai ales ca are probleme cu doi jucatori importanti. "Ne asteapta un meci greu la Iasi pentru ca au un nucleu de 16 jucatori, care au jucat in permanenta si sunt foarte omogeni. Nu vom avea o misiune usoara. Avem probleme cu Cadu si Semendo. Cadu nu este refacut dupa accidentarea de la genunchi, iar Semedo este cu psihicul la pamant (n.r. i-a decedat bunica)", a declarat Andone.

Tehnicianul a stabilit pentru partida de la Iasi un lot format din 19 jucatori. De remarcat ca portarul Nuno Claro, care a evoluat titular in ultimele patru etape, a fost lasat in afara lotului, fiind preferati de aceasta data Stanciou si Hirschfeld.

Portughezul Manuel Jose a marturisit ca incidentele de la derby-ul Rapid-Steaua au reprezentat o premiera pentru el. "Nu am vazut asemenea incidente niciodata in Portugalia. Acolo nu se intampla asa ceva. Pe noi nu ne intereseaza rezultatele Stelei, ci jocurile noastre", a spus fotbalistul clujenilor.

Meciul Poli Iasi-CFR Cluj, din etapa a 25 a Ligii I, se va juca sambata, de la ora 20:45 si va fi transmis in direct de Antena 1.

NewsIn


Iuliu Muresan spune ca Gigi Becali "a apasat toate butoanele"