CFR CLuj

Iuliu Muresan confirma plecarea a opt jucatori de la CFR Cluj

Presedintele clubului ardelean a vorbit, joi, intr-o conferinta de presa, de importantele miscari de jucatori care vor avea loc in aceasta vara la CFR Cluj.

“Nu ne mai permitem sa avem acelasi buget ca in anii anteriori, buget asigurat in mare parte de Arpi (n.r.-Arpad Paszkany). Nemaiavand sursele europene de bani va trebui sa redimensionam bugetul, dar fara sa scadem performanta”, a spus Muresan.

“Ne despartim de opt jucatori. Cu Maah am reziliat contractul pe cale amiabila, un jucator bun dar care nu s-a adaptat la noi. Gabionetta de asemenea si-a exprimat dorinta de a juca in Italia. I-am dorit succes si am semnat rezilierea. Chanturia va juca in Italia la Hellas Verona si am semnat actele de transfer. Deja este jucatorul lui Hellas Verona. Ne-am propus ca in campionatul viitor sa avem un nucleu de 16 jucatori. Am renuntat la toti jucatorii care au ajuns la final de contract”, a mai declarat Iuliu Muresan.

Cu alte cuvinte, CFR CLuj va incerca sa se bazeze in viitorul campionat pe mai multi tineri jucatori din propria pepiniera a clubului.



Iuliu Muresan confirma plecarea a opt jucatori de la CFR Cluj