CFR CLuj

Incepe atacul impotriva adversarilor lui Mircea Sandu, Dragomir ameninta cu dezvaluiri penale la adresa unui impresar

Marcel Popescu, impresar sportiv si omul care a militat pentru alegerea lui Razvan Burleanu la sefia FRF etichetandu-l pe Gica Popescu drept un "slujitor al sistemului", se afla in tinta lui Dumitru Dragomir. Fostul sef al LPF si frate de cruce cu Mircea Sandu acuza ca "un oltean barbos" va face subiectul unui "dosar cu agenti de jucatori mai interesant decat cel recent incheiat".

Dragomir nu scrie numele lui Marcel Popescu, insa dupa descriere acesta este "olteanul barbos" care este agent de jucatori. Iata ce scrie Dragomir, care inchie cu amenintarea ca in curand va face publice si inscrisurile despre care aminteste.

"Impresarul de la Cluj, un oltean barbos, cu mult tupeu, a stors CFR-ul de bani, de-a lungul anilor. Pe cei de la FC National i-a bagat un proces care dureaza de 5-6 ani. Gratie celor de la Timisoara (fostii patroni), procesul s-a amanat pana se va prescrie. Pe cei de la CFR ii va aduce in “sapa de lemn”, adica aproape de faliment. Atentie la astfel de impresari, pe care ii intereseaza numai buzunarul lor. Feriti-va de impresari care lucreaza mai mult “la negru”! Mai devreme sau mai tarziu, acest impresar barbos, tupeist si inselator, va raspunde in fata legii. Previziunea mea este ca, foarte curand, el va raspunde in fata celor in drept. Fata de ceilalti impresari, condamnati la pedepse foarte mari din cauza notorietatii lor, acest oltean barbos, mergand „pe blat”, a facut mai multe afaceri oneroase decat toti la un loc. Tot ”pe blat” propun verificarea conturilor lui, cunoscute si necunoscute. Prevad o bomba mult mai mare decat cea vehiculata in Dosarul Transferurilor.

La fel a procedat si la Brasov, unde l-a pacalit pe patronul Ioan Neculaie, aducandu-i jucatori fara valoare la preturi astronomice. Atentie, pe unde trece lasa in urma lui numai durere, si regretul ca s-a colaborat cu el.

In scurt timp vom face publice niste inscrisuri care vor prinde conturul unor dosarele interesante. Sa auzim numai de bine!", a scris Dragomir pe siteul personal.



Incepe atacul impotriva adversarilor lui Mircea Sandu, Dragomir ameninta cu dezvaluiri penale la adresa unui impresar