CFR CLuj

Ciprian Deac propune regula “handicapului” pentru CFR Cluj

Mijlocasul Ciprian Deac de la CFR Cluj a spus dupa semifinala Cupei Romaniei cu U Cluj ca echipa sa ar trebui sa inceapa fiecare partida cu un jucator in minus pe teren.

“Cred ca ar trebui sa intram pe teren direct in zece, pentru ca in ultimele meciuri am avut numai eliminati. Norocul nostru cu Mihai Minca”, a spus Deac la postul sport.ro

“Am vrut sa spalam rusinea dupa infrangerea cu Pandurii in acest meci contra rivalei noastre. Este bine ca nu am primit gol si calificarea se joaca la ei. Stiam de la inceput acest lucru”, a completat Deac.

Desi in iarna a avut oferte de a pleca din Gruia, Deac a preferat sa ramana la o echipa care terminase turul pe locul al doilea si se lupta pentru campionat.

Intre timp CFR Cluj a fost penalizata cu 24 de puncte si a ajuns lanterna rosie in clasament, o situatie pe care Deac o caracterizeaza ca fiind “stranie”.

“In iarna mi-am asumat decizia de a ramane la CFR Cluj. Am ramas cu sufletul pentru ca acest club mi-a dat tot. Am jucat peste noua ani aici”, a mai spus Deac.

Acesta a vorbit si despre meciul cu Steaua din etapa a 20-a: “Mergem acolo sa castigam”.



Ciprian Deac propune regula “handicapului” pentru CFR Cluj