CFR CLuj

CFR Cluj scapa de penalizarea din clasamentul Ligii 1

Comisia de Disciplina a FRF a suspendat litigiile pe care CFR Cluj le are cu fostii sai jucatori privind recuperarea sumelor contractuale restante ca urmare a deschiderii procedurii de insolventa de catre gruparea ardeleana, informeaza site-ul oficial al LPF. In aceste conditii echipa din Gruia nu va mai fi penalizata cu 24 de puncte in clasamentul Ligii 1.

"Comisia a admis cererea de suspendare formulata de CFR Cluj pana la solutionarea si ramanerea definitiva a cererii de deschidere a procedurii insolventei, cerere ce face obiectul dosarului nr. 134 / 1285/ 2015 aflat pe rolul Tribunalului specializat Cluj", se mentioneaza in solutia Comisiei de Disciplina.

Cei unsprezece jucatori ale caror litigii privind recuperarea restantelor salariale de la CFR Cluj au fost suspendate sunt: Damjan Djokovici, Daniel Stana, Liviu Ganea, Rui Pedro Couto Ramalho, Laszlo Sepsi, Javier Rodriguez Velayos, Felice Piccolo, Mihai Minca, Vasile Maftei (dosarele 185 si 189), Claudiu Voiculet si Ioan Hora.

Avand in vedere ca instanta a deschis procedura de insolventa, fotbalistii isi mai pot recupera salariile restante de la CFR Cluj prin inscrierea la masa credala.



CFR Cluj scapa de penalizarea din clasamentul Ligii 1