CFR CLuj

CFR Cluj ramane depunctata. TAS a mentinut sanctiunea Comisiilor interne

Sperantele celor de la CFR Cluj puse in TAS s-au dovedit desarte, instanta de judecata de la Lausanne mentinand depunctarea dictata de LPF impotriva echipei din Gruia. Astfel, CFR Cluj ramane pe ultimul loc in clasamentul din Liga 1.

CFR Cluj a fost penalizata cu 24 de puncte inainte de inceperea returului pentru datoriile acumulate catre mai multi fosti jucatori.

Echipa ardeleana a intrat apoi in procedura de insolventa, dar depunctarea s-a produs cu putine ore inainte ca dosarul sa fie admis de Tribunalul Cluj-Napoca.

Oficialii de la CFR Cluj au facut apoi apel la Comisia de Recurs, care insa a mentinut hotararea initiala, dupa care toate sperantele s-au indreptat catre TAS.

''Sunt sigur ca ne vom recupera punctele si vom reveni in partea superioara a clasamentului'', sustinea optimist antrenorul Eugen Trica.

Acesta i-a mai atacat si pe jucatorii care isi cer drepturile financiare de la CFR Cluj: "Sunt unii care au facut si ei doua dusuri la CFR si vor sute de mii de euro".

CFR Cluj ocupa ultimul loc in clasamentul Ligii 1, cu doar 11 puncte dupa 20 de etape. Pana la primul loc care ofera mentinerea in Liga 1 fosta campioana are de recuperat o prapastie de zece puncte.



CFR Cluj ramane depunctata. TAS a mentinut sanctiunea Comisiilor interne