CFR CLuj

CFR Cluj amana intrarea in insolventa si risca depunctarea

Fosta campioana CFR Cluj ar fi trebuit sa primeasca, marti, decizia finala din partea Tribunalului in ceea ce priveste intrarea in procesul de insolventa.

Acest demers a fost insa amanat dupa o judecata cu usile inchise la finalul careia magistratul de caz s-a recuzat, abtinandu-se de la niciun fel de verdict.

Astfel, intrarea clubului din Gruia in insolventa se amana, iar in atare conditii CFR Cluj, a doua echipa in clasamentul Ligii 1 dupa turul de campionat, risca sa fie depunctata pentru datoriile existente la mai multi jucatori.

Cum clubul nu a intrat inca in insolventa, nici datoriile acumulate catre mai multi jucatori nu vor putea fi esalonate conform planului de reorganizare propus pentru perioada urmatoare.

In total, clubul CFR Cluj are datorii de 11 milioane de euro, numai un singur jucator, Claudiu Voiculet, avand de recuperat suma de 100.000 de euro.

Liga Profesionista de Fotbal ar putea dispune depunctarea formatiei din Gruia in clasamentul Ligii 1 daca pana la inceperea returului datoriile catre jucatori nu vor fi platite.



CFR Cluj amana intrarea in insolventa si risca depunctarea