Stranieri

Nesu le-a dat o lectie de viata olandezilor

Prezenta lui Mihai Nesu la victoria pe care FC Utrecht a obtinut-o, scor 6-4, cu Ajax Amsterdam i-a motivat pe fostii sai colegi. Acestia au afirmat ca au primit o lectie de viata din partea lui Nesu si astfel au intrat mult mai motivati pe teren.
"Venirea sa la meci a fost o inspiratie pentru toti jucatorii. Cand il vezi in scaun cu rotile, ramai fara cuvinte. Iti arata ca trebuie sa te bucuri de fiecare zi pentru ca totul se poate termina...", a spus fratele lui Wesley Sneijder, Rodney.

Un alt jucator al lui Utrecht, Edouard Duplan, a mentionat ca venirea lui Nesu la meciul cu Ajax i-a motivat pe jucatori.

"A fost foarte placut sa-l vedem din nou pe Nesu. Este un baiat bun, cam tacut, dar de fiecare data dispus sa faca glume, chiar si dupa ce i s-a intamplat. Venirea sa ne-a relaxat si ne-a motivat", a mentionat Edouard Duplan.

In incheiere, antrenorul Jan Wouters a admirat si el taria lui Nesu. "Cand il vezi cum este, in ciuda momentelor dificile, si cum face fata situatiei, nu ai cum sa te motivezi", a precizat el.

Onlinesport


Nesu le-a dat o lectie de viata olandezilor