CFR CLuj

Avancronica CFR Cluj-Dinamo Minsk (LIVE, 20:30)

Pentru CFR Cluj calificarea in grupele Europa League este primordiala in acest sezon prin prisma asigurarii bugetului echipei, insa formatia din Gruia trebuie sa treaca mai intai de obstacolul numit Dinamo Minsk.

In tur formatia bielorusa s-a impus cu 1-0, iar la returul programat joi seara formatia lui Miriuta trebuie sa castige la o diferenta de doua goluri.

Vasile Miriuta spera sa rezolve calificarea in 90 de minute, dar admite ca formatia sa este pregatita chiar si pentru prelungiri si eventualele lovituri de departajare.

“Orice este posibil. Ne dorim sa castigam si sa ne calificam. Stim ca nu va fi usor si trebuie sa nu primim gol. De marcat stiu sigur ca vom marca. Sper sa fim noi cei fericiti la finalul meciului. Suntem pregatiti de orice, chiar sa ducem meciul si in prelungiri”, a spus Miriuta la conferinta de presa dinaintea meciului cu Dinamo Minsk.

Vladimir Zhuravel, antrenorul bielorusilor, nici nu se gandeste la penalty-uri si spera ca meciul sa fie decis in timpul regulamentar al celor 90 de minute.

La CFR Cluj intreg lotul este disponibil pentru meciul de joi seara, chiar si Ciprian Deac, jucator devenit incert dupa disputa de campionat cu Pandurii.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Felgueiras - Susic, Larie, I. Rada, Camora - Muniru, Monroy - Deac, Negrut, Fl. Costea – Tade.

Dinamo Minsk: Gutor - Zaleski, Politevich, Bangura, Veretilo – Simovic - Udoji, Voronkov, Nikolic, Stasevich – Adamovic.

Meciul de la Cluj-Napoca va fi condus de o brigada din Franta, cu Antony Gautier la centru. La margini vor oficia Michael Annonier si Philippe Jeanne.

Partida incepe la ora 20:30, este televizata de Look TV si va fi live text pe onlinesport.ro



Avancronica CFR Cluj-Dinamo Minsk (LIVE, 20:30)