Liga 1

CFR Cluj, victorie decisa in doua minute cu Concordia Chiajna

Un meci putin spectaculos, duminica seara, intre CFR Cluj si Concordia Chiajna, dar care a fost salvat de doua goluri marcata de CFR intr-un interval de doar doua minute. S-a terminat 2-0 pentru formatia din Gruia si clujenii recupereaza trei puncte din penalizarea de sase.

Inceputul meciului a fost unul mai degraba desfasurat intr-un ritm de vacanta. Galbenul primit de Bud in minutul 2 si reluarea spectaculoasa pe spate a lui Larie au fost singurele faze demne de tinut minte in primul sfert de ora.

Concordia Chiajna a ratat prima mare ocazie in minutul 26, atunci cand Rosu a fost excelent gasit de pasa lui Cristescu si acesta a trimis in bara. Faza la care portarul Marc era batut.

Penalty clar refuzat celor de la Chiajna in minutul 37 la un hent vazut si din avion la Tiago Lopes. Numai Sebastian Coltescu nu a vazut nimic si a lasat jocul sa continue.

Acelasi arbitru central a anulat in minutul 53 pe drept un gol marcat de Cristian Lopez, dupa ce atacantul gazdelor faultase intr-o prima faza.

Camora l-a intins apoi pe Balgradean cu un sut din afara careului, iar minutul 67 avea sa aduca deschiderea scorului. Mingea a ajuns la Cristian Lopez dintr-o centrare de pe dreapta si acesta a reluat din sase metri pentru 1-0.

Un minut mai tarziu Guima, jucator intrat de doar patru minute in teren, a facut 2-0 cu o lovitura de cap de langa Mamele.

Eroare masiva in defensiva gazdelor in minutul 73 de care nu a reusit sa profite Rosu. Sutul acestuia dintr-o pozitie favorabila a trecut multe peste poarta.

sursa foto: facebook.com/cfr1907



CFR Cluj, victorie decisa in doua minute cu Concordia Chiajna