Liga 1

CFR Cluj si Gaz Metan Medias termina la egalitate in Gruia dupa un meci spectaculos

In penultima partida a etapei a 10-a din Liga 1 echipele CFR Cluj si Gaz Metan Medias au incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), luni seara pe terenul fostei campioane a Romaniei.

Mediesenii au deschis scorul prin albanezul Azdren Lullaku, jucator ajuns la a opta reusita in acest sezon de Liga 1. Gasit in careu de o pasa a lui Cretu din dreapta, Lullaku a intrat in centru si l-a invins pe Minca cu un sut la coltul lung.

Anterior deschiderii scoruluii CFR Cluj ratase o mare ocazie prin Cristi Bud, golgeterul echipei. Ruiz a centrat la bara a doua, iar Bud nu a izbutit sa impinga mingea in poarta din doar doi metri. A fost de departe ratarea meciului.

CFR Cluj a egalat in minutul 60 dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de francezul Omrani, jucator intrat la pauza, in duel cu Trtovac. Aparatorul de la Gaz Metan a oprit mingea cu mana in suprafata de pedeapsa si Felipe Nasciomento a transformat cu un sut sigur aproape de vinclu.

Ocazie mare pentru CFR in minutul 64 la patrunderea lui Omrani. Acesta l-a intors pe Trtovac in suprafata de pedeapsa si a sutat in bratele portarului Trtovac. Replica oaspetilor a venit un minut mai tarziu la patrunderea lui Gavra. Acesta a trimis pus pe langa poarta din marginea careului.

Rus a irosit la randul sau o mare sansa de gol in minutul 76, cand a ratat de putin cadrul portii cu un sut din marginea careului, iar sapte minute mai tarziu Plesca s-a opus la mingea trimisa de Paun pe centrul portii.



CFR Cluj si Gaz Metan Medias termina la egalitate in Gruia dupa un meci spectaculos