Liga 1

CFR Cluj si CSM Poli Iasi lupta pentru playoff. Neagoe la debutul pe banca formatiei din Copou

Etapa a 12-a debuteaza vineri seara in Gruia cu partida CFR Cluj-CSM Poli Iasi, doua echipe care aspira la un loc in playoff.

"Ne asteapta un meci foarte greu, dar suntem la portile playoff-ului si cu o victorie suntem acolo", a declarat Vasile Miriuta, antrenorul celor de la CFR Cluj.

Ardelenii n-au mai pierdut acasa de pe 1 decembrie 2015, iar in acest sezon au primit doar doua goluri in cele sase meciuri disputate pe teren propriu.

La CSM Poli Iasi debuteaza pe banca tehnica Eugen Neagoe, cel care l-a inlocuit in pauza de campionat pe italianul Nicolo Napoli.

"Nu am emotii si nu am avut nici la debutul ca jucator. Ne dorim sa castigam la Cluj, insa nu stiu daca vom reusi. CFR este o echipa buna, cu jucatori valorosi, dar acelasi lucru putem spune si despre noi", a declarat Neagoe in prefata jocului de vineri seara.

CSM Poli Iasi se afla la patru puncte de playoff, dar a pierdut patru din ultimele cinci meciuri. Doar doua puncte au obtinut iesenii in ultimele cinci meciuri din deplasare.

In patru meciuri disputate pana acum in Gruia s-a inregistrat o victorie a gazdelor si alte trei remize.

Meciul va fi arbitrat la centru de Adrian Cojocaru din Galati, ajutat la cele doua linii de asistentii Vladimir Urzica din Piatra Neamt si Marius Marchidanu din Braila.



CFR Cluj si CSM Poli Iasi lupta pentru playoff. Neagoe la debutul pe banca formatiei din Copou