Liga 1

CFR Cluj si-a descoperit un nou golgeter. Cristian Lopes, hattrick cu Botosani

Gregory Tade a fost dat uitarii in Gruia si Cristian Lopes este noua senzatie din atacul celor de la CFR Cluj, mai ales dupa ce spaniolul a marcat trei goluri in victoria, scor 3-1, cu FC Botosani din epilogul etapei a 9-a din Liga 1.

Un meci foarte bun in Gruia, luni seara, peste media obisnuita a campionatului, cu doua echipe care au trecut rapid peste asa numita perioada de tatonare si au trecut la un joc pe contre, cu atacuri succesive la ambele porti.

Cristian Lopes si-a inceput recitalul de goluri in minutul 15, cand a preluat excelent in careu o minge lunga si a finalizat cu sut spectaculos fara sperante pentru bulgarul Iliev.

Sase minute mai tarziu acelasi Cristian Lopes majora avantajul formatiei din Gruia la capatul unei faze care l-a avut pe Jakolis in prim plan. Acesta a fost faultat in careu, faza clara de penalty, dar centralul intalnirii a judecat cu inteligenta si a lasat jocul sa continue. Mingea a ajuns la Cristian Lopes si acesta a facut 2-0 cu un sut plasat.

Minutul 28 a adus cea mai controversata faza a meciului. Dupa ce intr-o prima faza a dictat o lovitura libera indirecta pentru o intrare periculoasa asupra lui Dan Roman, centralul partidei a dictat penalty pentru oaspeti la un presupus hent.

Vasvari a transformat cu siguranta si a stabilit scorul pauzei, 2-1 pentru CFR Cluj.

In partea secunda, la doar 13 minute de la reluare, Cristian Lopes si-a definitivat hattrick-ul cu un sut la coltul lung din pasa lui Beleck. Preluare cu spatele la poarta, pivotare cu adversar in marcaj si finalizare de mare clasa.

Si pentru ca dezastrul sa prinda conturul perfect pentru FC Botosani, oaspetii au evoluat in ultimele 15 minute cu un jucator mai putin. Cucu l-a calcat intentionat pe Tiago Lopes la o lovitura libera in careul advers si a primit al doilea galben.

CFR Cluj acumuleaza 9 puncte dupa aceasta a patra victorie a sezonului si ramane in afara locurilor de playoff, dar echipa lui Francisc Dican joaca fotbal si are sanse mari sa urce in primele sase in viitorul apropiat.



CFR Cluj si-a descoperit un nou golgeter. Cristian Lopes, hattrick cu Botosani