Liga 1

CFR Cluj rezista in zece oameni si ia un punct la Piatra Neamt

Depunctata si trimisa pe ultimul loc al clasamentului, echipa CFR Cluj a plecat cu un punct de la Piatra Neamt (0-0), chiar daca a evoluat mai mult de o repriza in inferioritate numerica.

Veres a luat doua cartonase galbene intr-un interval de doar zece minute si din minutul 20 formatia oaspete a ramas in inferioritate numerica.

Anterior acestui moment CFR-ul trecea pe langa deschiderea scorului prin Tade la centrarea lui Jazvic.

Echipa lui Eugen Trica nu a aratat deloc ca ar fi ramas in inferioritate numerica si a acoperit bine terenul. Mai mult decat atat, in minutul 36 oaspetii au ratat o uriasa ocazie de gol prin Ene.

A fost o lovitura libera executata de catre Deac pana la Tade, acesta a prelungit cu calcaiul si Ene l-a evidentiat pe Jovic cu un sut din dreptul punctului cu var de la 11 metri.

Singura faza notabila a Ceahlaului a venit in minutul 42, cand Stefanescu a sutat din afara careului si Amadio a retinut culcandu-se pe balon.

Jocul a scazut si mai mult in intensitate in partea secunda, sutul lui Chitosca la coltul scurt aparat de Amadio si balbaiala lui Jovic fiind singurele faze demne de a fi retinute.

Ceahlaul: Jovici - Markovici, Ichim, Buden, Kneif - Tabacariu, Gheorghiu (Aldea '67) - Popadiuc (Chitosca '58), Stefanescu, Margina - Cirjan (Sialmas '76). Antrenor: Ze Maria.

CFR Cluj: Amadio - Veres, Larie, Ene, Camora - Muniru, Carp - Deac, Jakolis (Paun '89), Jazvici - Tade. Antrenor: Eugen Trica.



CFR Cluj rezista in zece oameni si ia un punct la Piatra Neamt