Liga 1

CFR Cluj revine de la 0-2 la Timisoara cu doua goluri in prelungiri

Final greu de digerat pentru ACS Poli Timisoara, echipa care in minutul 90 avea 2-0 pe teren propriu cu CFR Cluj si dupa patru minute s-a vazut egalata.

CFR Cluj a dominat inceputul meciului, dar la prima actiune de atac cei de la ACS Poli Timisoara au deschis scorul prin Ovidiu Popescu.

Contraatac dezvoltat in dreapta de Elek. Acesta a intors un adversar si a pasat in cealalta parte a careului advers pentru urcarea lui Ovidiu Popescu. Sut necrutator al acestuia la coltul lung pentru 1-0.

Acelasi Ovidiu Popescu a mai avut o actiune pe contraatac in minutul 24, dar si-a prelungit prea mult balonul si a permis unui adversar sa intervina.

Timisorenii si-au majorat avantajul chiar inaintea pauzei printr-un penalty transformat de Zicu. Lovitura a fost obtinuta de Elek.

Zicu a inscris un super gol si in repriza secunda, insa reusita acestuia a fost invalidata pentru o presupusa pozitie de offside. Decizia este insa una discutabila.

Din minutul 58 oaspetii au evoluat in inferioritate numerica dupa ce Muresan a primit al doilea galben si a fost eliminat.

CFR Cluj a redus din diferenta la inceputul primului minut de prelungire prin Camora. Sut din interiorul careului si, la ultima faza a meciului, oaspetii au dat lovitura in urma unui corner.

Mingea a ajuns la Petrucci si mijlocasul italian a sutat imparabil la coltul scurt aducand un punct nesperat pentru echipa din Gruia.



CFR Cluj revine de la 0-2 la Timisoara cu doua goluri in prelungiri