Liga 1

CFR Cluj profita de omul in plus si scoate un punct la Craiova

Un meci care se indrepta spre victoria la limita a celor de la CSU Craiova s-a incheiat in cele din urma nedecis, scor 1-1, CFR Cluj reusind egalarea imediat dupa ce Bancu de la gazde a fost trimis mai repede la cabine.

Craiova a inceput mai bine jocul din Banie si a amenintat prima poarta adversa in minutul opt prin lovitura de cap a lui Mazarache.

Trei minute mai tarziu a venit si deschiderea scorului. Bulgarul Zlatinsky a vrut sa centreze din banda stanga, insa mingea a capatat o directie curioasa si a intrat in poarta pacalindu-l pe Marc iesit pe centrare.

Gazdele isi puteau majora avantajul in minutul 28 prin Madson al carui sut dintr-o pozitie favorabila in interiorul careului nu a prins poarta.

CFR Cluj s-a vazut in ofensiva pentru prima data in minutul 29, cand Straton a respins in corner sutul in forta trimis de Juan Carlos Ruiz.

Repriza s-a incheiat cu un sut al lui Zlatinsky respins de Marc in corner.

Craiova a incercat sa tina de rezultat, iar tactica fragmentarii jocului a fost aproape sa dea roade in repriza secunda. A venit insa minutul 81, cand Bancu a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat din joc.

Clujenii n-au avut nevoie decat de doua minute pentru a profita de superioritatea numerica creata si Paun restabilea egalitatea cu o lovitura de cap din plonjon. Intr-o prima faza Straton respinsese mingea trimisa de Bud pe centrul portii.

CFR Cluj ar fi putut pleca chiar cu toate punctele din Banie daca Gomelt gasea spatiul portii cu in minutul 88. Nouvier a scos mingea in afara careului pentru croatul Gomelt, iar acesta a sutat milimetric pe langa poarta. Straton ramasese tintuit pe linia portii si privea spectator.

Un punct care o mentine pe CSU Craiova pe primul loc in playout, la egalitate de puncte cu CSMS Iasi, cu mentiunea ca gruparea din Copou are un meci mai putin disputat si intalneste luni pe FC Botosani.

sursa foto: facebook.com/CSUCOfficial



CFR Cluj profita de omul in plus si scoate un punct la Craiova