Liga 1

CFR Cluj da de pamant cu Astra Giurgiu intr-un meci cu patru penalty-uri

CFR Cluj si-a luat revansa in fata celor de la Astra Giurgiu pentru infrangerea din Supercupa Romaniei si a administrat campioanei un usturator 5-1 (1-1) in Gruia la capatul unui meci in care gazdele au beneficiat de trei lovituri de la 11 metri.

Inceputul meciului nu anunta cu nimic furtuna care avea sa se abata asupra celor de la Astra, mai ales dupa ce Daniel Niculae reusea deschiderea scorului in minutul 9 cu un sut la coltul lung din interiorul careului.

CFR Cluj a restabilit egalitatea dintr-un prim penalty obtinut la intrarea dura a lui Lung asupra lui Jakolis. Cristian Lopes a transformat pentru 1-1 in minutul 13, acesta fiind si scorul pauzei.

Pana la pauza Lung a mai respins in extremis o lovitura libera a lui Ruiz in minutul 16, pentru ca in minutul 43 acelasi Lung sa blocheze un sut cu pamantul trimis de Petrucci.

In partea secunda a urmat iuresul la poarta astralilor. Mai intai Oros l-a faultat pe Jakolis in careu si a provocat astfel al doilea penalty. Acelasi Cristian Lopes a transformat pentru 2-1 in minutul 63.

Cinci minute mai tarziu s-a aratat punctul cu var de la 11 metri si la cealalta poarta dupa o cadere a lui Lovin in duel cu Nascimento. Sapunaru, intrat de putine minute in teren in locul lui Nicoara, a sutat slab si Marc respinge lovitura de la 11 metri.

Tiago Lopes a marcat pentru 3-1 in minutul 70 cu un sut la coltul lung dupa o patrundere personala in careul advers. Opt minute mai tarziu Petrucci a ridicat scorul la 4-1 cu un sut in forta din interiorul careului.

Acelasi Petrucci a inchis tabela in prelungiri dintr-un penalty obtinut de Nascimento in duel cu Vangjeli.

In urma acestui succes cei de la CFR Cluj ajung pe plus in clasament, unde au doua puncte dupa cinci etape. Astra Giurgiu risca sa piarda contactul cu echipele care vizeaza playoff-ul avand doar patru puncte in cinci meciuri si deja trei infrangeri acumulate.



CFR Cluj da de pamant cu Astra Giurgiu intr-un meci cu patru penalty-uri