Liga 1

CFR Cluj castiga la Giurgiu si Astra e tot mai departe de playoff

Victorie cu 2-1 pentru CFR Cluj, joi seara, contra campioanei Astra Giurgiu intr-un meci disputat in etapa a 18-a din Liga 1.

Cristi Bud, golgeterul clujenilor in acest sezon, a deschis scorul dupa doar trei minute cu o lovitura de cap in urma unui corner si cu aceasta reusita ajunge la cota 9 goluri in campionat.

Astra a egalat opt minute mai tarziu prin Denis Alibec, jucator care l-a invins pe portarul advers cu o executie foarte spectaculoasa.

Aceasta dupa ce acelasi Alibec rata singur cu Vitca in minutul 9, acesta din urma punand o mana salvatoare.

Gol anulat oaspetilor in minutul 16 pentru un fault in atac comis de Larie asupra lui Gavrilas. Mingea fusese introdusa in poarta de Muresan in urma unui corner.

CFR Cluj a revenit la conducere in minutul 19 in urma unei lovituri de la 11 metri obtinuta si transformata de Felipe Nascimento.

La 1-2 giurgiuvenii au ratat o alta ocazie mare de gol prin Teixeira, al carui sut din 7-8 metri a trecut foarte aproape de poarta CFR-ului.

In partea secunda ocaziile au fost rare, sutul lui Stan pe langa poarta si mingea scapata in fata de Gavrilas la reluarea cu pamantul al lui Bud fiind cele mai insemnate faze de poarta.

Astra ramane cu 20 de puncte in clasament la trei victorii distanta de ocupanta ultimului loc de playoff, Dinamo, echipa care a fost egalata la puncte de CFR Cluj.



CFR Cluj castiga la Giurgiu si Astra e tot mai departe de playoff