Liga 1

CFR Cluj castiga la Chiajna si urca pe patru in clasament

Returul in Liga 1 a debutat, vineri seara, cu meciul dintre Concordia Chiajna si CFR Cluj, meci programat in etapa a 14-a din Liga 1 si pe care clujenii l-au castigat, cu 2-1, dupa ce au fost condusi. Cu acest rezultat, CFR a urcat provizoriu pe locurile de play-off.

Echipa pregatita de Vasile Miriuta a dominat copios prima parte a jocului si doar lipsa de inspiratie a lui Bud in minutul 38 la centrarea ideala oferita de Camora pe bara a doua a facut ca tabela sa ramana nemodificata.

Ilfovenii au deschis scorul in minutul 32 printr-o lovitura libera transformata de Rosu la caderea lui Bucurica la limita suprafetei de pedeapsa.

Doar cinci minute s-au bucurat gazdele de avantaj, Bud revansandu-se pentru ratarea descrisa anterior cu un gol dupa o faza colectiva de toata frumusetea a oaspetilor.

Atacantul de la CFR Cluj a ajuns cu aceasta reusita la cota opt goluri in actualul sezon de Liga 1.

Acelasi Bud a ratat o uriasa ocazie la doua minute dupa pauza cu o reluare pe spate din sase metri. Mingea a trecut foarte aproape de buturile aparate de Draghia.

Fostul rapidist s-a remarcat in minutul 62 la sutul lui Nouvier din interiorul careului, respingand mingea in extremis peste poarta.

Francezul Omrani a adus victoria pentru CFR Cluj in minutul 72 cu o reluare din sase metri. Un lat pus de atacantul adus in vara la centrarea lui Camora din stanga.

Cei de la Concordia Chiajna au mai avut pana la final un sut trimis de Raul Costin pe langa poarta, fara insa a avea forta de a contesta victoria CFR-ului.

Clujenii ajung la cota 20 de puncte in conditiile in care au inceput sezonul de la -6 si urca pe locul patru in clasament, la sapte puncte in urma liderului Steaua.



CFR Cluj castiga la Chiajna si urca pe patru in clasament