Liga 1

CFR Cluj castiga in Banie cu CSU Craiova

Meci decis de un singur sut pe poarta trimis de cei de la CFR Cluj, sambata dupa-amiaza, pe terenul arenei Extensiv din Banie.

Cristian Bud, jucator revenit in Liga 1 dupa experienta de la Milsami Orhei, a marcat unicul gol al meciului, in minutul 80, cu un sut din interiorul careului.

Acesta a fost de altfel si singurul sut pe poarta trimis tot meciul de echipa lui Toni Conceicao, echipa care ajunge la 31 de puncte, fara cele patru puncte pierdute recent la masa verde.

CSU Craiova a fost echipa mai prezenta la finalizare si oltenii au ratat numeroase ocazii.

Cea mai mare dintre acestea i-a apartinut atacantului Mazarache, jucator care a trecut foarte aproape de al doilea gol consecutiv in Liga 1 in minutul 53.

Lansat in adancime, Mazarache a patruns in regim de viteza, a intors doi fundasi pana si-a potrivit mingea pe sut, insa a trimis putin pe langa poarta.

In prima repriza, oaspetii au ratat deschiderea scorului la patrunderea lui Jakolis din minutul 23, cand acesta nu a prins cadrul portii.

Oltenii au avut primul sut pe poarta in minutul 44, cand Ivan a cautat coltul scurt si Marca a respins in corner.

CSU Craiova incheie sezonul regulat cu 31 de puncte si la ce fotbal arata trebuie va avea viata grea cu echipe mai slab clasate, dar care au aratat o crestere in aceste ultimele etape de sezon regulat.

CSU Craiova: Straton – Dumitras, Iliev (20 Izvoranu), Acka, Vatajelu – Ivan, Mateiu (32 Baluta), Madson, Bancu – Nuno Rocha, Mazarache. Rezerve: Vlad, Achim, Hergheligiu, Petre, Baluta, Izvoranu, Kay. Antrenor: Daniel Mogosanu

CFR Cluj: Marc – Dani, Larie, Goian, Camora – Filipe Nascimento (59 Juan Carlos Ruiz), Petrucci (74 Bud), Gomelt – Cristian, Nouvier, Jakolis (59 Vitor Bruno). Rezerve: Minca, Tinc, Veres, Vitor Bruno, Juan, Bud, Beleck. Antrenor: Toni Conceicao

Arbitri: Lucian Rusandu – Mircea Orbulet. Marius Nicoara. R.: Denis Haidiner

sursa foto: csuc.ro



CFR Cluj castiga in Banie cu CSU Craiova