Liga 1

CFR Cluj, prima victorie a sezonului. ACS Poli, candidata la retrogradare

Victorie la limita pentru CFR Cluj, duminica seara, in fata celor de la ACS Poli Timisoara, o echipa care si-a aratat din nou limitele si care ramane fara niciun punct dupa primele doua etape.

Unicul gol al meciului din Gruia a fost marcat de Jakolis in minutul 57, cand acesta a reluat din voleu si mingea deviata l-a pacalit pe portarul Kirschtein.

CFR Cluj a dominat meciul per ansamblu, a avut posesie si o prezenta mai buna in teren, dar cu toate acestea cele mai mari sanse de gol au apartinut timisorenilor.

Inclusiv bara transversala gasita de Elek in prima repriza, cand varful banatean a mai irosit alte doua bune sanse de gol.

Cea mai mare sansa de gol pentru CFR Cluj a fost ratata in minutul 44 de Petrucci, jucator care l-a obligat la o parada salvatoare pe goalkeeper-ul celor de la ACS Poli Timisoara.

In partea secunda jocul a scazut in intensitate si pe fondul caldurii excesive, iar in afara golului marcat de Jakolis in minutul 57, Paun a mai avut o sansa de gol la un sut in prelungiri.

Patru puncte asadar pentru CFR Cluj dupa 2-2 in deplasare cu Viitorul si acest 1-0 cu ACS Poli de pe teren propriu, dar echipa lui Francisc Dican ramane pe minus deocamdata in clasamentul Ligii 1.

CFR Cluj: T. Marc - Filipe, L. Goian, Larie, Camora - Jakolis (Paun '72), Petrucci, Rosu (A. Muresan '78), Lopes (Negrut '65) - Guima, Santamaria. Antrenor: Francisc Dican.

ACS Poli Timisoara: Kirschstein - Belu, Bocsan, Melinte (Scutaru '66), D. Popescu - Zicu (Popovici '72), O. Popescu (Sarmov '58), Llorente - Curtean, Barbut, Elek. Antrenor: Dan Alexa.

Cartonase galbene: Camora '77 / Melinte '28, Barbut '54.

Arbitri: George Radulescu (central) - Bogdan Gheorghe, George Florin Neacsu (asistenti) - Florin Mihai Marcu (rezerva).



CFR Cluj, prima victorie a sezonului. ACS Poli, candidata la retrogradare