Liga 1

CFR Cluj a scapat de o parte din depunctare

Apelul formulat de clubul CFR Cluj, impotriva depunctarii cu noua puncte pentru sezonul viitor, sanctiune aplicata si cluburilor ASA Tg. Mures, Rapid si Petrolul, a fost admis, vineri, in parte, iar clujenilor li s-au redus trei puncte din penalizarea initiala, a anuntat vineri seara Mediafax.

Apelul ASA-ului, penalizata, la randul sau, cu sase puncte, a fost respins. Oficialii CFR-ului au fost anuntati in aceasta saptamana ca echipa va fi penalizata cu noua puncte, din pricina datoriilor, in editia viitoarea a Ligii 1. Clujenii au facut apel, iar in aceasta seara au primit si raspunsul partial pozitiv. Penalizarea clujenilor a fost redusa la apel, de la noua la sase puncte.

De o decizie favorabila nu a avut parte insa si ASA Targu Mures. Apelul muresenilor a fost respins, iar acestia vor ramane cu penalizarea de sase puncte, dictata initial. Ambele echipe pot ataca deciziile Comisiei de Licentiere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane.

Este al doilea sezon consecutiv in care doua sau mai multe formatii din Liga 1 sunt penalizate din cauza datoriilor catre jucatori si terti. Anul trecut CFR Cluj si Petrolul au inceput campionatul cu un dezavantaj de 6 puncte, fiind pedepsite inca o data pe parcursul sezonului.



CFR Cluj a scapat de o parte din depunctare