Liga 1

Ceahlaul produce surpriza la Chiajna, 1-0 impotriva Concordiei

Ceahlaul a pus capat perioadei bune traversate de echipa lui Marius Sumudica, Concordia Chiajna, printr-un nou succes inregistrat de nemteni, scor 1-0, dupa cel obtinut in partida tur. Ceahlaul nu mai castigase in Liga 1 de la acel 2-0 impotriva Concordiei, de pe 29 august 2014. Singurul gol al intalnirii a purtat semnatura lui Rodrigues (17).

Partida de la Chiajna a inceput cu doua incercari in atac ale gazdelor, care au amenintat poarta lui Calancea prin Boldrin (6) si Tiberiu Serediuc (10).

Cinci minute mai tarziu, Ricardo Alves nu a putut profita de o minge respinsa in preajma careului mic.

Contrar cursului jocului, nemtenii au deschis scorul in urma unei incursiuni in banda stanga a lui Doru Popadiuc. Internationalul de tineret al Ceahlaului a centrat perfect pentru Rodrigues (17), care a avut de indeplinit o formalitate singur cu Matache.

Replica ilfovenilor a venit dupa reluarea jocului, in minutul 60, cand Vasile Maftei a expediat un sut in forta, imprecis, de la aproximativ 25 de metri.

Stefanescu a recuperat un balon important in jumatatea adversa si a finalizat printr-o executie direct in bratele lui Matache.

In minutul 72, Lovin l-a angajat excelent in careu pe Boldrin, autorul unei ratari incredibile. Brazilianul si-a tradat radacinile, nereusind decat sa salte mingea peste transversala din 7-8 metri.

Ceahlaul a incheiat partida in inferioritate numerica. Razvan Gorea a fost eliminat de arbitrul Marius Avram pentru un fault comis asupra lui Daniel Florea, aflat intr-o situatie iminenta de gol.

Chiajna: Matache - Al. Stan, Maftei, Lovin, R. Alves, Bucurica (Musat 81) - Grigorie (Fl. Purece 64), Bruno Madeira, Boldrin - Serediuc, Dina (D. Florea 60)

Ceahlaul: Calancea - Chirieletti (Ad. Gheorghiu 80), Buden, Wellyson, Kneiff - Tabacariu, Achim, Stefanescu - Popadiuc (S. Chitosca 70), Balint, Rodrigues (M. Rusu 80)

Arbitru: Marius Avram (Bucuresti)

Cartonase galbene: B. Madeira 28, V. Maftei 51, R. Alves 84/ V. Balint 25, Chirieletti 29, Wellyson 35

Cartonase rosii: R. Gorea 77

Stadion: Concordia (Chiajna)



Ceahlaul produce surpriza la Chiajna, 1-0 impotriva Concordiei