Liga 1

Burleanu il acuza pe Sandu de sabotaj

Razvan Burleanu continua razboiul cu fostul presedintele al FRF Mircea Sandu si il acuza pe acesta ca saboteaza candidatura Romania pentru organizarea de meciuri la turneul final al EURO 2020.

"Am primit mai multe semnale ca domnul Mircea Sandu face un joc tocmai impotriva acestui deziderat (n.r. - organizarea unor meciuri de la Euro-2020), confundand interesele si resentimentele personale cu interesul national. Nu am ce sa comentez despre un asemenea comportament, dumnealui alege pe ce carte isi joaca ultima prezenta in fotbalul romanesc”, a spus Burleanu, luni, intr-o conferinta de presa.

“Mi-as dori in acelasi timp sa-l vad pe domnul Mircea Sandu, daca are forta interioara sa o faca, demonstrand ca poate sustine un demers national, un demers al fotbalului romanesc, chiar daca nu va avea niciun castig financiar personal", a adaugat actualul presedinte al FRF.

La 19 septembrie UEFA va anunta care sunt orasele gazda pentru organizarea de meciuri la editia jubiliara a EURO 2020.

Turneul final al Campionatului European din 2020 se va desfasura in 13 orase desemnate astfel ca partidele sa se dispute pe tot intinsul continentului. 

UEFA a primit 19 dosare de candidatura pentru 12 pachete standard (un meci din optimi sau sferturi si trei din faza grupelor) si un pachet special (finala si semifinalele). 

Romania candideaza cu Arena Nationala din Capitala pentru pachetul standard. 



Burleanu il acuza pe Sandu de sabotaj