Liga 1

Budescu aduce victoria Astrei din penalty in meciul cu CSM Poli Iasi

Etapa a 10-a s-a incheiat luni seara cu meciul dintre Astra Giurgiu si CSM Poli Iasi, partida castigata de campioana Romaniei, cu 1-0 (0-0).

Unicul gol al intalnirii de la Giurgiu, unde Astra a revenit dupa doua partide in exil, a fost marcat de Constantin Budescu din lovitura de la 11 metri.

Centralul Cristi Balaj a aratat punctul cu var in minutul 78 la faultul comis de Ciucur asupra lui Florea, jucator intrat de putine minute in locul lui Alibec.

Budescu a sutat pe jos, plasat, si nu i-a lasat nicio sansa portarului Caparco. Un gol care a fost de ajuns pentru ca Astra sa obtina doar a treia victorie din acest sezon de Liga 1 si sa ajunga la cota 11 puncte in clasament.

CSM Poli Iasi a incheiat meciul in inferioritate numerica, dupa ce Frasinescu a primit al doilea cartonas galben in ultimul minut din cele trei suplimentare aratate de la margine.

Pentru Astra Giurgiu este a doua victorie consecutiva in Liga 1 si al doilea meci la rand in care echipa lui Marius Sumudica nu primeste gol, dupa 2-0 in deplasare cu ASA Tg.Mures.



Budescu aduce victoria Astrei din penalty in meciul cu CSM Poli Iasi