Liga 1

Botosani si Voluntari la egalitate dupa un meci extrem de disputat

Doua echipe din subsolul clasamentului fara practic nicio sansa la playoff au oferit, luni seara, o partida extrem de atractiva. Un meci cu patru goluri, o bara, alte doua reusite anulate si mai multe actiuni spectaculoase.

S-a incheiat in cele din urma 2-2, dupa ce gazdele au deschis scorul prin Hadnagy in debut, pentru ca apoi ilfovenii sa intoarca rezultatul prin Kone si Spahija cu gol chiar la debut.

Cu sase minute inaintea finalului gazdele au dat lovitura prin Ivanovic, dupa ce la faza precedenta cei din Voluntari avusesera o bara la reluarea lui Radoi.

Deschiderea scorului s-a produs dupa doar zece minute de joc la o ezitare a portarului ucrainean Lytovka. A fost o centrare in fata portii, goalkeeper-ul oaspetilor a ezitat, mingea ajunge la Hadnagy la bara a doua si acesta impinge mingea in poarta.

Minutul 15 a adus primul gol anulat al meciului pentru un offside evident la Balan, dupa care Lytovka a respins peste poarta sutul lui Cabrera.

Voluntariul a restabilit egalitatea in minutul 27 prin Kone cu un sut senzational de la aproximativ 30 de metri, o minge care s-a dus in stanga lui Iliev, portar care avea sa fie schimbat la pauza de Cristi Pustai cu Razvan Plesca.

La sapte minute de la reluare cei de la Voluntari au trecut in avantaj dupa reusita croatului Spahija, jucator care a profitat de o eroare majora comisa de Martinus in propriul careu.

Cei de la Voluntari au trecut pe langa golul trei in minutul 83, cand Radoi a reluat in bara, pentru ca la faza imediat urmatoare gazdele sa egaleze prin Ivanovic cu o reluare din centrul careului.

In prelungiri cei de la Botosani au trimis din nou mingea in poarta, dar golul a gost invalidat pentru un hent comis de Acsinte.



Botosani si Voluntari la egalitate dupa un meci extrem de disputat